29 Temmuz 2011 Cuma

Senin için

Bu seni düşünerek, sana yazdığım bilmem kaçıncı yarım kalan satırım. Bazen aşkımı bazen sitemimi yazmak istediğim satırlar hep yarım kaldı. Hatta şuan yazdığım satırları bile bir türlü tamamlayamadım. Kulağıma kelimeleri olmadık yerlerde fısıldayan peri sanırım çoktan gitti. Ya da bellki peri felan yoktu. Belkide kalbimde hissettiğim, boğazıma düğümlenen şey neyse o artık doktorun verdiği öksürük şurubundan olsa gerek artık yok.

Bu sana, son olmayacak bilmem kaçıncı satırım. Belki tamamlanır, belki tamamlanmaz, belki anlamlı olur belki olmaz. Belki okursun, belki sana yazdığımdan haberin dahi olmaz.

--

İçimde senin için büyüttüğüm, can suyunu kendi ellerimle verdiğim artık susuz yaşayamacağını anladığım söğüt fidanının haykırışlarıdır. Neden söğüt dersen, söğüt sunu gördüğünde coşar. Bende senin için bir söğüt yetiştirmek istedim.
...


--

Gene yarım kaldı. Oysa bu sefer kafamda herşeyi nede güzel toparlamıştım. Biri yardım beklerken ben sana yazamam. Ya da bu yazım da zaten öncekiler gibi yarım kalacaktı, bu sefer bu bunalımdaki yeni mezun genç vesile oldu.