10 Ekim 2010 Pazar

Ağlamak

Ağlamak sebebi ve sonuçları bir kenara insanın doğasında var. Daha doğarken ağlayarak doğan kadın yada erkek daha sonraları neden ağlamasın.

Genel eğilimden farklı olarak ben ağlamaya önce dinlediğim dini sohbetler ve dini hikayeler ile başladım. Oradaki motivasyon sonucu hıçkıra hıçkıra ağlamak farklı bir duyguydu. Şuanda istesem (ki bazen istiyorum) yapabileceğimi sanmıyorum. Bence artık o eski temiz saf kişi değilim.

Daha sonraları nedendir bilmem belki arabesk kültürünün etkisindendir. Aşk şarkıları dinleyip hüzünlenir ara sıra da ağlardım.

En son ne zaman ağladım bilmiyorum. Hala aşk filmleri yada aşk şarkıları dinlediğimde hüzünleniyorum. Fakat dini konularda tamamen ruhsuz biri oldum.

Sanırım hayatımda bir kere de pişmanlıktan, vicdan azabından ve çaresizlikten ağladım. Bir kadın için ilk ağlayışımdı. Sanırım bir kadın tarafından da ilk kandırılışım. Bir blöf yapmıştı ve bende adeta bir sazan gibi o blöfü yemiştim.

---

Genelde kızlar bunu söyleme cesaretini gösterebiliyorlar. (yada ben sadece onlardan duyuyorum) Evet bende filmlerdeki aşkı arıyorum. Şimdiye kadar çok aradım. Belki bulurum bilmiyorum.

Ben bu satırları yazarken sen ne yapıyorsun bilmiyorum. Acaba sen aradığım kişimisin. Yada ben senin beklediğin kişimiyim. Şimdiye kadar bir kadın için hiç bu kadar çok satır yazmamıştım. işim gücüm sadece sana yazmak oldu.

Acaba sen bu yazıları bir gün okuyacakmısın. okursan neler düşüneceksin.